Wie ben LE-Robotics?

Wie ben ik

Mijn naam is Huynh Le, eigenaar van LE-Robotics.

In het jaar 2000 ben ik afgestuurd aan de HBO en sindsdien heb ik altijd iets met industriƫle robots gedaan. Het begon eerst met Kawasaki robots, toen ABB, daarna Fanuc, Kuka en sinds kort met Hanwha. Het verleerd nooit en ik vind het nog steeds gaaf om de robots te zien bewegen. Het mooie van mijn werk is dat het leuk is, om klanten tevreden te zien en dat het personeel niet meer zwaar arbeid hoeven te verrichten.

Van 2000 tot nu heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt, kan klein/midden tot een grote internationale machine bouwer. Ik heb alles wat met techniek  te maken heeft gedaan.  Robot-werktuigen ontworpen, elektrische tekeningen gemaakt, kasten bouw gedaan en niet te vergeten robot programma's ontwikkelen. Tot slotte heb ik de robots bij de klant getest.

In de 20 jaar werk-ervaring ben ik bij talloze klanten geweest. Van eenvoudige pick-place systemen tot aan geadvanceerde vision systemen. Voor ieder probleem is wel een oplossing te bedenken.


Heeft u een vraag, een probleem, of weet u niet waar u moet beginnen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Samen komen we met een passende oplossing.


Met vriendelijke groet,
Huynh Le